‘El debat de Barcelona’ de betevé va sorprendre amb un inici espectacular. Un vídeo integrat amb la imatge del plató en directe que reforçava la idea de portar els candidats i la moderadora del debat a la ciutat de Barcelona sense sortir de les instal·lacions de betevé.

L’equip de realització de betevé ha treballat durant setmanes per oferir una imatge trencadora i original en el seguiment de la cursa electoral, i la primera gran mostra va ser la careta del debat. La imatge mostrava els blocs al voltant dels quals pivotaria el debat partint la pantalla en tres franges. A la part central s’hi podien veure els faristols amb els candidats preparats.

Les parades del transport públic per canviar de blocs

Un altre dels detalls que es va poder veure durant el debat és la separació dels blocs amb una línia que emulava les que es poden veure al metro o al tramvia amb les diferents estacions. La possibilitat de tenir una càmera dedicada a cada candidatura també permetia mostrar totes les reaccions en temps real dels candidats.

El 28-M, un nou plat fort a betevé

El debat va ser el primer gran capítol de la cobertura electoral de betevé. La traca final arribarà el 28 de maig amb la jornada i la nit electoral, amb moltes més sorpreses i un servei pensat fins a l’últim detall perquè els barcelonins puguin seguir el desenllaç de les eleccions municipals 2023 de la ciutat de forma exhaustiva.


Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?