El 30 aniversari del Sónar traspassarà les parets del festival i arribarà a tota la ciutat. L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’ICUB, li ha encarregat la música que sonarà en el Piromusical de la Mercè 2023. El Els responsables del Sónar tindran un repte: hauran de sintetitzar la banda sonora de tres dècades de festival en un muntatge musical de 25 minuts. L’organització ha explicat a betevé que estan molt contents d’integrar l’esdeveniment a la festa major de Barcelona.

Richie Hawtin, un clàssic a la 30a edició

El Sónar se celebrarà del 15 al 17 de juny amb més de 100 actuacions en directe. Els protagonistes d’enguany seran artistes com Richie Hawtin, que converteixen els escenaris on punxen en autèntiques pistes de ball. També hi haurà Aphex Twin, Holo d’Eric Prydz, Bicep, Fever Ray, Peggy Gou, Solomun, Bad Gyal, Oneohtrix Point Never, Amelie Lens, Honey Dijon, Shygirl, Max Cooper, Kode9, Logic1000, Erika de Casier, Ryoji Ikeda o Lucrecia Dalt.

El Sónar de Dia estrenarà horaris per esquivar la calor

El festival estrenarà horaris per al Sónar de Dia (recinte de Montjuïc), que se celebra a l’aire lliure. Obrirà a les 15 h i tancarà portes a les 0 h per esquivar les hores de màxima calor. Abans obria a les 13 h. L’espai més emblemàtic de la cita de dia, el Sónar Village, es remodelarà totalment: guanyarà espai i més confort. “Hem condicionat l’espai perquè l’experiència sigui més agradable i estarà pràcticament tot cobert”, afirma Ricard Robles, codirector del festival. Hi haurà més novetats, com les àrees de restauració, que canviaran d’ubicació i es trobaran al Pavelló 2, per alliberar espai del Village i perquè el públic pugui moure’s amb més comoditat.