La sisena edició del festival Minimúsica arriba al Poble Espanyol carregat d’activitats per als més petits. Més d’una vintena de grups de música amenitzen el dia però també s’hi han organitzat tallers de ioga, dansa i cursos per aprendre a tocar instruments. És un espai infantil per a un públic familiar en què pares i avis també hi poden participar. Hi ha hagut més de 4.500 visitants.

The Pinker Tones, La iaia, Joan Colomo & La Radiofórmula, Marion Harper o Brodas Bros són alguns dels grups que toquen al festival de música per a nens Minimúsica, al Poble Espanyol. Segons l’organització, l‘objectiu de la iniciativa és que pares i fills trobin activitats on s’ho puguin passar bé junts i les famílies ho corroboren.

Durant tot el dia s’hi organitzen tallers de ioga i altres disciplines com la pintura i les manualitats. Construir un instrument de cartró, compondre una cançó o experimentar la música amb un instrument real són altres de les activitats que s’hi duen a terme.  Els acompanyants dels més petits també tenen feina: un karaoke per a pares i avis en què sonen Los Ramones i Metallica. També s’hi ha instal·lat vuit estands de furgoteques per poder menjar i beure durant tot el dia. A més, aquest any s’ha ampliat l’espai micro, per a nens fins a tres anys.