A la plaça de Can Fabra ja ha començat a cremar tota la pólvora preparada per celebrar un any més Els Tres Tombs Infernals. L’espectacle ha començat a les 20.15 h amb la colla de diables La Satànica de Sant Andreu. Un esdeveniment que, com tots els anys, està ple de novetats i sorpreses. De fet, tot i que òbviament se’n respecta l’argument, l’espectacle ha presentat una escenografia completament renovada. Aquest any, la batalla entre Sant Antoni Abat i Satanàs s’ha dut a terme en un circ. No sorprèn, per tant, que entre els grups convidats a la festa hi hagi hagut el grup de circ de l’Ateneu Popular 9 Barris.

Correfoc a Sant Andreu

Els Tres Tombs Infernals han combinat el teatre de carrer, la música, la pirotècnia i un triple correfoc. Donen el tret de sortida als més menuts amb un correfoc infantil i, conjuntament, se celebra el correfoc d’adults i un homenatge a les bèsties. Un cop finalitza es fa un espectacle de pirotècnia.

Fa més de 25 anys que la colla La Satànica de Sant Andreu explica la seva versió particular de la llegenda, concretament relata com Satanàs va temptar Sant Antoni amb plaers terrenals com el poder, la beguda o el sexe. Aquest any, a més de la colla La Satànica de Sant Andreu, hi participen el grup de teatre La Trapa, els Diables de les Corts i del Clot, la Colla del Drac del Poblenou, i el grup de circ de l’Ateneu Popular 9 Barris i voluntaris de moltes altres entitats del barri.

Correfoc a Sant Andreu

En total La Satànica espera cremar 38 quilos de pólvora entre l’espectacle teatralitzat, el correfoc i el castell de focs artificials.