Paul Woolford és un artista clau en l’escena electrònica britànica.
El seu nom és un dels més respectats dins el panorama house des de principis dels anys 2000, quan va despuntar via el segell de Ralph Lawson 20:20 Vision, responsable d’editar joies com “Erotic Discourse”, que va ser signada amb l’àlias Bobby Peru.
Després de protagonitzar una sòlida trajectòria orientada bàsicament al tech house, cap al 2012 Paul Woolford s’inventava Special Request, un nou pseudònim amb el qual recrear el so hardcore rave britànic de principis dels noranta i els breaks accelerats del jungle i drum and bass. Les seves primeres edicions van veure la llum al seu propi segell homònim i aviat li van ploure ofertes d’alguns dels segells més destacats del Regne Unit, com XL o especialment Haundstooth, el segell del club Fabric de Londres, on ha anat editant la majoria dels seus treballs, joies com els àlbums “Soul Music” o “Vortex” i nombrosos maxis, 12″ i Ep com la seva celebrada sèrie “Modern Warfare”. Avui Special Request és el protagonista de la nostra secció ‘Avantguarda’.

A més de Special Request, a ‘Actualitat’ hem relacionat els nous treballs d’artistes com Will Easton, Maceo Plex, Dj Haus, Boys Noize o Jasper James entre d’altres i a ‘Clubbing’ fem un repàs de l’actualitat de l’escena de clubs de la nostra ciutat Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí: