Per segon any consecutiu, els Jardins de Can Xiringoi, al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, tindran una pista de gel pel Nadal 2022. La inauguració de la instal·lació serà el 10 de desembre a la tarda, amb un espectacle de llum i música. La pista funcionarà totes les tardes i els caps de setmana fins al 8 de gener. L’horari de matí s’adaptarà a les vacances escolars.

La pista, feta amb gel sintètic i ecològic, és més gran que la de l’any passat, amb unes dimensions de 20 metres de llarg i vuit d’amplada. Els organitzadors destaquen que s’hi pot patinar com si es tractés de gel natural, però amb l’avantatge que es consumeix menys electricitat i és més sostenible. Aquesta és una de les primeres pistes de gel confirmades a Barcelona per Nadal.

Pistes de gel a Barcelona el 2022 per Nadal: On fer patinatge sobre gel durant les festes?
Consulta quines pistes de gel hi ha a Barcelona pel Nadal 2022! Algunes obriran per primera vegada

Descomptes del 50 % per comprar a les botigues de Nou Barris

Per patinar a la pista uns 20 minuts cal pagar sis euros, però hi ha tres euros de descompte per compres als establiments associats de Nou Barris. A la iniciativa, impulsada per l’Eix Maragall, hi participen els quatre eixos comercials del districte i enguany s’hi suma també el Mercat de la Mercè.

Des de l’Eix Maragall s’assenyala que les xifres de l’any passat van superar les expectatives i que un 30 % de les entrades a la pista van ser amb descompte per compres. També destaquen que hi va haver un important nombre de visitants de fora del districte. Per a enguany, sense restriccions sanitàries, les previsions són força optimistes.

Llums de Nadal a Barcelona 2022: Horari i on veure’ls
A continuació et detallem l’horari dels llums de Nadal a Barcelona aquest 2022 i on pots veure’ls per passar un Bon Nadal sota la il·luminació nadalenca

Altres pistes de gel a Barcelona

La de Nou Barris no és l’única pista de gel a l’aire lliure que hi haurà instal·lada al carrer el Nadal 2022. Enguany Barcelona estrena una pista de gel al Tibidabo. A partir del 26 de novembre i fins al 5 de gener, el Parc d’Atraccions del Tibidabo tindrà una nova instal·lació oberta a tota la ciutadania. S’ubicarà a la plaça dels Somnis.

Una altra pista de gel que torna aquest Nadal és la de L’Illa Diagonal. Per als nens que no saben patinar, l’any passat hi havia ninots amb forma de pingüí per ajudar-los a mantenir l’equilibri i facilitar-los l’aprenentatge.