Foto: Laura Fíguls

(ACN) Maria del Mar Bonet, Celtas Cortos, Els Catarres, Albert Pla i Quimi Portet actuaran en el concert per commemorar el cinquantè aniversari dalt dels escenaris de la Companyia Elèctrica Dharma. L’espectacle tindrà lloc el 22 d’abril al Palau Sant Jordi de Barcelona, on el grup ja va actuar per celebrar els 20 anys de trajectòria.

L’Elèctrica Dharma fa 50 anys i dedica tot l’any a celebrar la seva trajectòria
El Palau Sant Jordi acollirà el gran concert de celebració dels 50 anys de carrera el 22 d’abril del 2023

Els responsables de l’esdeveniment han presentat aquest dimarts els primers artistes confirmats, una confirmació que, a banda dels ja esmentats, inclou també Balkan Paradise Orchestra, Gemma Humet i The Tyets. La Dharma anuncia que anirà incorporant artistes al programa fins a aconseguir un cartell representatiu de les cinc dècades que compleix.

L’Any Dharma per commemorar els 50 anys

El concert s’emmarca en el que el grup anomena l’Any Dharma, que inclou la publicació de dos llibres, un disc amb cançons inèdites i un documental sobre la banda. El juny passat la Companyia Elèctrica Dharma va rebre la Creu de Sant Jordi per haver esdevingut “una de les bandes més representatives de la història de la música en català, després de 50 anys de trajectòria”.