Va obrir el 25 de juny de 1996. Aleshores el negoci de les sales de cinema atravessava un bon moment. MARTA ESTEVE, promotora del cinema l'any 1996 "Va haver-hi una època de pànic i ara és una època a la inversa. És a dir, és una mica l'eufòria d'obrir sales i jo crecque sí que és veritat que hi ha un espectador que ve al cinema, sobretot la gent jove torna a anar molt al cinema." 15 anys després a la porta s'anuncien les properes pel·lícules, però en realitat ja no es podran veure. La cadena d'exhibició Alta Films, que gestiona la sala, ha optat per tancar-la perquè no és rendible. Alguns usuaris no sabien que aquests plats, els de la sala de projeccions, giraran avui per última vegada. EVARIST PONS, espectadora "Me n'he assabentat ara que avui és l'última programació d'aquest cine." MAY O. CABALLERO, espectadora "Nosotras no sabíamos nada hasta hoy de hecho. No tengo muy claro como ha sido pero vaya, ha sido de casualidad que nos hemos enterado." Altres espectadors s'han apropat al cinema expressament per a l'ocasió. EVA GARCÍA, espectadora "Jo he vingut de seguida cap aquí per fer una espècie de petit homenatge a l'última pel·lícula que podem veure aquí al Renoir. És una llàstima perquè el barri es queda una mica desemparat quant a cinema de qualitat." Al vestíbul alguns han aprofitat per fer les darreres fotos i els més nostàlgics s'han quedat a la cadira uns minuts quan els llums de la sala ja eren encesos, com si es resistissin a acceptar que la pel·lícula s'ha acabat.

El tancament del Renoir Les Corts és el tercer de la cadena d’exhibició d’Altafilms, després del Renoir Palma (a Mallorca) i el Renoir Audiorama (Saragossa). El Renoir Les Corts va obrir les portes el 25 de juny de 1996, oferint versions originals subtitulades de les seves pel·lícules. Disposava de sis sales de fins a 300 butaques.

L’altre cinema d’Altafilms a la ciutat –el Renoir Floridablanca–, continuarà operant amb normalitat i no està amenaçat pel tancament, segons la companyia.