Temporada 2011-2012. 48.110 espectadors més han assistit als espectacles de dansa programats al mercat. L’objectiu que es van fixar d’augmentar el públic s’ha aconseguit. Aquest nombre d’espectadors s’espera que arribi a 57.000 amb els muntatges programats en el marc del festival Grec. A aquest balanç, s’hi sumen les bones dades d’ocupació de les sales, un 73%, un punt superior a la temporada passada.

No obstant això, el director del Mercat de les Flors, Francesc Casadesús, ha deixat clar que l’ambició no és augmentar constantment les xifres, ja que no són l’únic indicador d’èxit. No es pot oblidar, segons Casadesús, la importància que té aconseguir atraure un públic nou i jove a aquest espai escènic dedicat a la dansa. En aquest sentit, una de les preocupacions del mercat és formar públics, una inquietud que s’ha traduït en més de 300 activitats paral·leles, com ara les converses de mitja hora abans de les funcions, el cicle La Dansa No Fa Por a les biblioteques o la Secció Irregular, que repetirà la temporada que ve gràcies a l’èxit de públic d’aquest any.

Casadesús considera que s’ha trencat una barrera i que la gent pensa en la dansa com una opció, que en el cas del Mercat de les Flors ofereix una programació que aquesta temporada ha acollit set artistes i companyies catalans, set més de la resta d’Espanya i 14 d’internacionals, un equilibri que, segons la direcció del mercat, probablement es repetirà la propera temporada, quan actuaran, entre d’altres, el ballarí israelià Hofesh Shecter, la Compañía Nacional de Danza o IT Dansa, entre d’altres.