qui son reis mags barcelona

Ses Majestats ja han arribat a la ciutat per començar la Cavalcada de Reis 2024 a Barcelona. Un cop acabi la desfilada, els espera una nit llarga per repartir els regals entre els milers de barcelonins. Per poder entrar a tots els habitatges, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha entregat als Reis la clau màgica de la ciutat. Però a qui s’assemblen enguany Ses Majestats? Descobreix a qui recorden Melcior, Gaspar i Baltasar.

A qui recorden Melcior, Gaspar i Baltasar?

El rei Melcior té un aire al prestigiós Mag Lari, un il·lusionista barceloní que ha fet més d’una desena d’espectacles. Després del parlament de l’alcalde Collboni, Melcior ha assegurat que Ses Majestats estan a punt per repartir tots els regals i ha compartit un missatge de preocupació per les guerres i el compromís dels Reis perquè tots els infants puguin créixer en pau.

Identificar a qui s’assembla el rei Gaspar és més complicat per la barba i la túnica. Tot i això, pel nas i la cara el rei ros recorda la primera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet. I Baltasar? La redacció de betevé de moment no ha trobat cap semblança amb el rei negre…

Què vols saber dels Reis 2024?