Des de l’organització es mostren satisfets amb l’acollida que ha tingut i ressalten l’èxit de l’espai que s’estrenava aquest any: el Comic Kids, dedicat als petits de la casa. Aquest nou espai ha permès que els nens i nens s’apropin al llenguatge i a les tècniques del còmic, en companyia de les seves famílies.

També ha funcionat l’espai de còmic en viu organitzat amb Dibujos por Sonrisas, una iniciativa de l’Asociación Creativos en Acción que té l’objectiu de recaptar donatius per als camps de refugiats. També han estat molt concorregudes les exposicions centrals del saló, com la de Superlópez, que celebrava 45 anys, i la de Jack Kirby, amb obres originals.

A més, Meritxell Puig, directora general del Saló del Còmic, ha subratllat que enguany ha augmentat la presència de dones al certamen, tant a través de la quantitat d’autores convidades com dels temes abordats en conferències i taules rodones. Liv Strömquist, Dann Thomas, Kelly Sue DeConnick i Lorena Álvarez han estat algunes de les professionals presents aquests dies a la Fira de Barcelona.