Superlópez, el popular superheroi creat per Jan, compleix 45 anys i el Saló del Còmic d’enguany li ret un homenatge en forma d’exposició

. El mateix autor és alhora el creador del  cartell de la fira, que aquest any arriba a l’edició número 36. D’altra banda, el Saló del Còmic també recorda les revistes espanyoles de còmics per a adults (‘Víbora’, ‘Totem’ o ‘Cairo’, entre d’altres) aparegudes entre 1978 i 1992 a través de la mostra antològica “Les revistes del boom del còmic (per a adults)”.

Novetats per mantenir el públic fidel i captar nous visitants

Els principals canvis que el saló ha introduït aquest any és l’ampliació de l’espai amb 50.000 metres quadrats i 180 expositors i un nou espai. Es tracta del Comic Kids, una gran àrea d’uns 3000 metres quadrats que dona prioritat a la divulgació del còmic entre els més petits, però també a les famílies.

Els còmics de sempre

El còmic clàssic es veurà representat a “Jack Kirby, The King of Comics”. L’exposició, dividida en dues parts, repassarà la trajectòria professional d’aquest autor nord-americà amb 31 originals seus. El Saló Internacional del Còmic se celebrarà al recinte firal de MontjuÏc des d’aquest dijous fins diumenge 15 d’abril.