Superlópez va néixer com a paròdia de Superman i ha protagonitzat milers d’històries

, marcant diverses generacions. El seu èxit encara perdura, tant és així que, fins i tot, es convertirà en un personatge de carn i ossos, gràcies al director de cinema Javier Ruiz Caldera. Tenint en compte tot això, des del Saló del Còmic ha volgut homenatjar aquest personatge i el seu autor.

El Saló del Còmic: activitats i exposicions

Aquest matí de dissabte, la Fira de Barcelona s’ha omplert de gent. Molts no s’han perdut la cita d’aquest any i han aprofitat per posar-se dins la pell dels seus personatges preferits. És la 36a edició del Saló del Còmic, que des de dijous ofereix una agenda plena de propostes. Han dedicat un espai a les revistes de còmic dels 70 i 80 i al dibuixant Jack Kirby. És un dels autors amb més influència en aquest sector i ha creat part dels superherois de Marvel, com ‘Els quatre fantàstics’.

A més, aquest any el Saló del Còmic ha inaugurat un nou espai dedicat als més petits de la casa, el Comic Kids, amb la intenció d’ampliar el públic i obrir el certamen a les famílies. Ha estat una iniciativa que han acollit amb moltes ganes.  A l’espai hi ha activitats de contes, exposicions i tallers per aprendre a dibuixar.