Un any més, el Sant Jordi s’avança per als més petits de casa. Aquest cap de setmana, el CCCB acull la 14a edició de Món Llibre. És un festival literatura que vol acostar els llibres a petits i joves perquè descobreixin el gust per la lectura. Hi ha programades més d’un centenar d’activitats.

Món Llibre té com a objectiu posar a l’abast dels més petits l’oferta literària que hi ha al mercat actualment. D’aquesta manera volen apropar-los als llibres de manera que associïn la lectura amb l’oci i la diversió. Marta Almirall, directora del festival, assegura que és la manera que “s’entusiasmin per la literatura i es converteixin en futurs grans lectors.”

Més d’un centenar d’activitats

A Món Llibre es poden conèixer diversos autors, participar en tallers creatius o saludar personatges de ficció que visitaran el festival. A més, hi ha una gran biblioteca ambientada en un parc d’atraccions, amb més de 2.000 obres. Durant tot el cap de setmana, també hi ha una gran varietat de tallers, per conèixer més a fons alguns contes i novel·les.

Un dels atractius de Món Llibre són els espectacles. N’hi ha programats més d’una desena, com per exemple ‘Molsa’, de la companyia Thomas Noone Dance, que ha adaptat una peça de David Cirici. És una obra que combina teatre, dansa i titelles i que explica la història del gos Molsa, que busca la Janinka, la nena que el cuidava abans que la guerra els separés.

La pluja d’aquest dissabte ha obligat a traslladar algunes activitats a espais interiors, però no ha alterat la programació.