L’any passat ens conquistava amb el seu “Tyrant” – acompanyada de Jorja Smith -, primer senzill del seu àlbum debut, ‘Isolation’, que ja és una realitat. Kali Uchis ens porta pop de qualitat i tropical amb aquest primer llarg que no podem deixar de recomanar-vos.

A part, hem de seguir repassant un altre àlbum debut que apunta com un dels més importants de l’any. Parlem, naturalment, de Cardi B i el seu ‘Invasion of Privacy’, que ens regala joies com “I like it”, amb Bad Bunny i J. Balvin.

Dua Lipa i Calvin Harris, per la seva banda, ens fan retornar als 90 amb l’èxit automàtic ‘One kiss’, una col·laboració que demanàvem a crits.

I, com no podia ser d’una altra manera, celebrem els deu anys de carrera de Lady Gaga amb el primer senzill que va posar en doina el món del pop.

No en teniu prou i voleu també ‘gossips’ i notícies extramusicals? Doncs, Mariah Carey agita el món del pop per partida doble aquesta setmana, així que entreu i poseu-vos còmodes, perquè el més fresc del pop és aquí, a l’’Habitació 910’, de betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part