Pinturas de guerra’, d’Ángel de la Calle (Reino de Cordelia), s’ha endut el premi a millor obra d’autor espanyol’, mentre que ‘El arte de Charlie Chan Hock Chye. Una historia de Singapur’, de Sonny Liew (Amok Ediones / Dibbuks), ha estat proclamada com la millor obra estrangera. A més, el guardó a l’autora revelació de la Fundació Divina Pastora ha recaigut en la jove autora valenciana Ana Penyas. Per últim, ‘Los diletantes’ s’ha erigit com a millor fanzín.

Des del Saló del Còmic, reivindiquen aquests premis per “poder promocionar i recompensar els nostres autors, i reconèixer la tasca dels editors que aposten per ells”. També es vol mostrar “la riquesa i diversitat del còmic que s’ha publicat a Espanya en l’últim any”.

La dotació econòmica del Gran Premi del Saló i el premi a la millor obra d’autor espanyol és de 10.000 euros cadascun, mentre que el premi al millor fanzín és de 1.500 euros. El premi a l’autor revelació és de 3.000 euros, gràcies al patrocini de la Fundació Divina Pastora. Les categories de millor obra d’autor estranger i millor obra per votació popular no tenen dotació econòmica. En aquest sentit, la guanyadora és ‘Alma cubrae 1′ (Evolution / Panini Cómics), de Gonzalo Torné de la Guàrdia, Sergio Sandoval i Mado Peña.