Segon episodi de la nostra renovada sèrie de ‘DJ Mix’ que fa un mes vam implementar a nivell format i vam afegir vídeo a l’àudio.

L’encarregat d’obrir la sèrie va ser el nostre Kosmos i per la segona edició tenim un convidat d’autèntic luxe, Odd Oswald.
Procedent de la prolífica escena underground de San Francisco, on va ser resident del club “As You Like It”, actualment resideix a Barcelona on és habitual trobar-lo a la cabina dels millors clubs i especialment a la de la seva residència mensual al club Moog “Cult”, una nit que des d’aquí recomanem amb vehemència. És membre del col·lectiu darrere el segell de Maceo Plex Ellum Audio. Pel que fa a producció, ha format part del projecte Odd Parents i actualment treballa en solitari, editant el seu so fosc i contundent però alhora ‘sexy’ a segells com Ellum, Suara o High:Controlla, entre d’altres i té previst editar ben aviat a ‘labels’ com Kompakt o This Side Up.
Com a Dj els seus sets són quelcom especial, fusionen la part fosca del house, l’electro i el techno profund d’una forma elegant i sense fissures.

A més, com és norma de la casa al nostre programa, trobareu també la secció ‘Actualitat’ amb les novestats més fresques del mercat discogràfic i ‘Clubbing’ amb Tota l’actualitat de l’escena de clubs de Barcelona del cap de setmana.

Escolteu el programa sencer aquí: