Dr. Calypso s’acomiada després de 30 anys dalt dels escenaris i ho fa amb dos concerts a la Sala Apolo que han exhaurit totes les entrades. Els dos espectacles, un dimecres i l’altre divendres, són un resum de tots aquests anys de música. Tal com ho descriu Xeriffcantant del grup, fan un repàs de tota la seva trajectòria “amb alguna versió d’aquestes que ens han agradat sempre”. Luismil’altra veu del grup, apunta que es tracta d’un concert “molt emotiu i d’agraïment a tothom que ens ha seguit durant aquests 30 anys”.

El grup va començar a tocar música jamaicana a finals dels 80, però al llarg de la seva trajectòria ha anat abraçant diferents ritmes de la música negra com ara el soul, sempre amb un estil molt particular i molt seu. Ara, però, creuen que és hora de retirar-seXeriff diu que “costa molt mantenir la il·lusió per anar fent temes i vam prendre la decisió que era millor acabar ara que estem en bona forma i acabar bé”. Tot i això, també afirma que “Dr. Calypso sempre quedarà”.

El grup plega, però pot estar orgullós de formar part de l’imaginari festiu de diverses generacions.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Dr. Calypso a l’Àrtic” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/dr-calypso-sacomiada-despres-de-30-anys-artic//|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]