Casa Seat Barcelona

(Agències/Redacció) Casa Seat ha tancat l’any 2023 amb rècord de visitants, un total de 214.900 persones, una xifra superior a les 194.500 que van visitar l’equipament el 2022. El dia de més públic va ser el 29 de desembre, quan 3.489 persones es van acostar a aquest espai, coincidint amb les festes de Nadal.

Altres dies amb èxit de públic han estat els de Sant Jordi, el 48 Open House Barcelona i els Magic Days.

Més de 200 activitats a la Casa Seat

L’espai, ubicat a la confluència del passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal, ha celebrat uns 200 esdeveniments, tant de mobilitat com de música, art, literatura o empresa. Com a convidats ha comptat amb grups musicals com Estopa, l’escriptora Megan Maxwell i els cuiners germans Torres, així com amb la cantant Lola Índigo i la periodista i youtubera Judith Tiral.

També s’ha apostat per joves talents com Julieta, la Pija y la Quinqui, Belén Aguilera i Maria Hein.

Exposicions i actuacions en viu

A l’espai s’han programat diverses exposicions com la de “Pioneres”, que homenatjava les dones que van contribuir al sector automobilístic; “Ilustrando Barcelona”, amb una trentena d’il·lustracions artístiques sobre la ciutat, i “Superfície absoluta”, una mostra en què s’explorava la unió del disseny industrial amb l’art contemporani. Com a novetats per al 2024, està previst que hi hagi nous cicles de monòlegs i concerts, a més de celebracions temàtiques per Carnestoltes i Sant Jordi.