Com cada any, el Museu de la Música de Barcelona, ubicat a L’Auditori, se suma a la celebració del Dia de la Música. Per fer-ho ha organitzat una jornada de portes obertes de 10 del matí a set del vespre. Aquest any, però, no se celebraran concerts com és habitual. L’objectiu és evitar aglomeracions i garantir les mesures establertes. Tot i això, és podrà gaudir “d’una de les millors col·leccions d’instruments del continent”.

El Museu de la Música de Barcelona va reobrir portes el passat 9 de juny, en el seu horari habitual. A més, per fer-ho més accessible, durant el mes de juny ofereix l’entrada a un preu reduït de 4,5 euros. Cal recordar que la institució va registrar un rècord de visitants al gener, amb la xifra de 4.204.

Sorteig de 60 entrades a L’Auditori

Per celebrar aquest dia, L’Auditori també sorteja 30 entrades per assistir a un assaig de l’orquestra i 30 per assistir a un de la banda, en exclusiva i a porta tancada, el dia 2 de juliol al matí. Per apuntar-s’hi cal omplir un formulari al web de L’Auditori abans de la mitjanit de diumenge.

L’OBC ja ha tornat als assajos

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) va reprendre els assajos aquesta setmana a L’Auditori després de mesos de feina a casa per la crisi del coronavirus. El primer assaig es va fer sota estrictes mesures de seguretat per evitar la transmissió de la covid-19.

Ara, l’orquestra prepara amb només 26 músics un cicle d’estiu de sis concerts que es gravaran sense públic. Després de l’estiu oferirà el seu repertori des de la plataforma Auditori Digital, que encara no està operativa.