Diversos espais de la ciutat acullen ‘Els Pastorets’, l’obra teatral més representada durant les festes de Nadal, fins al 30 de desembre del 2018. Algunes entitats han decidit fer aquestes representacions tradicionals per Sant Esteve. És el cas de Foment Hortenc, una associació recreativa amb més de 101 anys d’història al barri d’Horta.

El teatre és un dels àmbits amb més presència entre les activitats d’aquesta entitat. Un exemple clar d’això és l’escola de teatre per a joves membres que té el Foment Hortenc. L’entitat programa una mitjana d’entre sis i set muntatges teatrals cada any. ‘Els Pastorets’, de Josep Maria Folch i Torres, és una de les obres estrella d’aquesta associació. Enguany s’ha representat a la sala de teatre de l’entitat sota la direcció de Lluís Santamarta, Montse Cabanillas i Núria Serra.

El local de Foment Hortenc és un dels molts espais on els barcelonins poden veure ‘Els Pastorets’ abans que acabi l’any 2018.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”‘Els Pastorets’: on veure l’obra a Barcelona?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/agenda/els-pastorets-barcelona-2018/|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]