Una avaria en els canals de subministrament ha deixat sense aigua diverses llars i locals de restauració dels entorns de la Vall d’Hebron. L’origen de la incidència és una canonada que ha rebentat. Aigües de Barcelona ha assegurat a betevé que ja s’ha resolt la incidència i que tots els abonats ja han recuperat el subministrament. Tot i així, la companyia encara no n’ha concretat el nombre d’afectats.


Al barri de la Teixonera, per exemple, alguns veïns i el restaurant Patio Andaluz no han tingut servei durant més d’una hora. A l’Hospital Vall d’Hebron també s’han quedat sense aigua durant una estona. Segons Aigües de Barcelona, l’incident s’ha produït en “una canonada de certes dimensions” i s’ha anat restablint progressivament.

L’avaria ha estat provocada per una fuita d’aigua aquest matí, a les 12.30 h, al passeig de la Vall d’Hebron, 119. Ha afectat el lateral muntanya d’aquesta via i el carril de circulació lenta de la ronda de Dalt en sentit Llobregat, fins al punt que s’ha hagut de tancar la sortida número 5 de la ronda durant més de mitja hora, amb retencions de vehicles en els dos sentits de la marxa. Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una dotació dels Bombers de Barcelona.