El Parc de l’Aqüeducte, a Ciutat Meridiana, torna a repetir com l’escenari més descentralitzat de les festes de la Mercè 2023. Per segon any, l’espai acull propostes de carrer centrades en el circ i els pallassos. De fet, el parc celebra el 30è aniversari de Pallassos sense Fronteres. L’homenatge a l’ONG es fa aquest dissabte a la tarda amb un combinat d’espectacle i concert del Circ Cric i el grup musical La Troba Kung-Fú.

Diumenge, més activitats al parc

El director artístic dels espectacles al Parc de l’Aqüeducte és Tortell Poltrona, pallasso i cofundador de Pallassos sense Fronteres i creador del Circ Cric. L’homenatge a l’entitat amb un grup d’excepció, La Troba Kung-Fú, només es farà el 23 de setembre, tot i que diumenge continuaran les activitats al parc.

Entre els assistents, algunes famílies han celebrat que la Mercè continuï apostant per barris més allunyats del centre. “Som de la Sagrera i hi hem arribat molt fàcilment amb el tren”, ha explicat la Laura, que amb la família hi han anat a veure circ i el concert de La Troba Kung-Fú.

la merce 2023 barcelona

Tallers de circ per practicar

A banda de les actuacions, les persones que hi assisteixin també poden participar en tallers de circ de la mà de Quina Gràcia, i diumenge s’hi ha programat un concert amb karaoke en viu del grup De Mortimers. Durant el 24 de setembre el públic també podrà veure les últimes actuacions que han mostrat els artistes de Pallassos sense Fronteres arreu del món amb companyies de renom com Baró d’Evel o Truca Circus.

Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?