Els mítics New Order van ser els encarregats de començar la nit, tot connectant amb diverses generacions en un concert que va enllaçar les seves cançons més recents amb els seus orígens com a Joy Division. Una actuació que va fer ballar el públic del Sónar amb els èxits creats al llarg d’aquests últims 30 anys.

A mitjanit va ser el torn de Laurent Garnier, qui va provocar llargues cues per entrar a l’espai circular on va actuar durant set hores interrompudes amb gran èxit. El nou escenari SónarCar s’ha consolidat com un espai molt atractiu per als visitants.

D’aquesta manera, el festival tancava la 23a edició amb més de 115.000 assistents, 4.000 persones menys que l’any passat. D’aquests, un 53 % és públic internacional, procedent de 101 països diferents. Els organitzadors van fer ahir un balanç positiu de la 23a edició del festival, tant pel que fa al vessant musical com al tecnològic i creatiu del Sónar+D, que en la seva quarta edició s’ha consolidat com a format, amb rècord d’acreditats de l’àmbit professional.