Diversos clàssics de la música electrònica visiten Barcelona en aquesta edició del Sónar. Un dels pares d'aquest gènere, Jean Michel Jarre, presentarà noves cançons, fetes 40 anys després del seu gran debut. Els vuitanta van començar amb la irrupció de New Order. Venen al Sónar per presentar un nou disc molt ben acollit per la crítica després de 10 anys de no passar per l'estudi. I encara un altre clàssic. Laurent Garnier, que farà una actuació maratoniana de set hores. El discjòquei francès és un clàssic del Sónar, ja va participar en la primera edició de 1994. Entre els artistes més joves destaquen noms com Anhoni, cantant i compositor d'Antony and the Johnsons, que es presenta a Barcelona amb cançons elecròniques però amb lletres que critiquen, per exemple, la creixent vigilància tecnològica als ciutadans. També actuarà Alex Ridha, més conegut com Boys Noize, que ha triat el Sónar per fer l'estrena mundial del seu nou show.

La llista d’artistes que actuaran al Sónar puja fins als 130. Entre ells visitaran la ciutat alguns dels considerats com a pares de la música electrònica. Per exemple Jean Michel Jarre, que presentarà noves cançons, fetes 40 anys després del seu gran debut. També hi actuaran els New Order, que vénen al Sónar per presentar un nou disc molt ben acollit per la crítica després de 10 anys de no passar per l’estudi. Laurent Garnier farà una actuació maratoniana de set hores. El discjòquei francès és un clàssic del Sónar, ja va participar en la primera edició de 1994.
Més enllà dels músics més veterans, destaquen noms com Anohni, cantant i compositor d’Antony and the Johnsons, que es presenta a Barcelona amb cançons electròniques però amb lletres que critiquen, per exemple, la creixent vigilància tecnològica als ciutadans. O Alex Ridha, més conegut com Boys Noize, que ha triat el Sónar per fer l’estrena mundial del seu nou xou. També hi actuaran entre molts altres James Rhodes, Mura Masa o Niño de Elche.