El musical de gran format ‘La jaula de las locas’ s’estrena al Teatre Tívoli, on romandrà fins al 16 de desembre. Hi intervenen més de 30 artistes, entre els quals Àngel Llàcer i Ivan Labanda.

Amb dos milions d’euros de pressupost (inclòs el cost d’explotació) ‘La jaula de las locas’ és un musical ambiciós, que estarà en cartell fins al mes de febrer. Es tracta d’un espectacle de gran format, amb 23 intèrprets (que sumen 140 canvis de vestuari al llarg de la funció) i una orquestra de 16 músics. Una vistosa escenografia introdueix l’espectador en l’univers cabareter de ‘La cage aux folles’. És el títol de l’obra de teatre original i el nom del club de Saint-Tropez que regenta en Georges (Ivan Labanda) i on l’estrella és la seva parella, l’Albin, de nom artístic Zaza (Àngel Llàcer).  

Comèdia musical

Abans que un musical va ser una divertida comèdia d’embolics, el detonant dels quals és l’anunci que fa el fill del Georges quan explica que es casa. El problema és que els pares de la promesa, que volen conèixer els seus consogres, són uns reconeguts neoconservadors, contraris a l’homosexualitat. El Georges i el seu fill volen que l’Albin desaparegui el dia de la visita dels consogres. Alhora, pretenen fer venir la mare del noi (amb qui fa anys que no tenen cap relació) per aparentar una “família com cal”. En aquest punt Llàcer canta un dels números més coneguts del musical ‘Yo soy lo que soy’. L’espectacle ja ha venut 10.000 entrades.