Són 67 estudiants d'una escola de música i arts de Bexley, Anglaterra. Aquest és el tercer concert que fan des que van arribar a Catalunya, fa poc més d'una setmana, però avui, per primera vegada ho han fet a Barcelona. JULIE STANNING, Bird College "Aquest any hem gaudit de la millor gira, la majoria dels alumnes diuen que és la millor que han fet mai. I els encanta Espanya." A més de tocar, han aprorfitat per fer turisme. "És completament diferent aquí, de casa nostra. Ens encanta el temps també!" Fa quatre anys que el pati del Museu Marítim acull concerts d'orquestres d'estudiants d'arreu. Una manera d'atreure més públic. ROGER MARCET, director del Museu Marítim de Barcelona: "Fa uns anys que tenim unes deficiències clares del Museu Marítim a causa d'un procés llarg d'obres de remodelació, i fa que qualsevol activt paral·lela ens ajudi a mantenir el nostre públic." Aquest dimecres serà la setena i darrera actuació d'aquest cicle de concerts de bandes joves estrangeres.

Els músics són estudiants del Bird College, del Regne Unit, que actuen al Museu Marítim en el marc de la gira que han fet per Catalunya. En total faran tres actuacions, totes elles gratuïtes, en menys d’una setmana, després de passar tot l’any assajant. Són la sisena orquestra que actua al pati del museu, i com la majoria que han format part del cicle de concerts d’aquest any, són del Regne Unit.

El darrer concert serà aquest dimecres, i anirà a càrrec de la Formby Brass Band. L’organitzadora de les gires d’aquestes orquestres a Catalunya és l’agència de viatges Goes Travel.