Una festa en família. Així és com defineixen alguns aquesta iniciativa, nascuda al Canadà, on fa anys que se celebra. Per passar un cap de setmana diferent, més de 3.000 persones es reuneixen cada diumenge aquí, als Jardins de Joan Brossa. L'objectiu, fer un picnic rodejats de música electrònica. "Ens agrada la música electrònica i sabem que això era una festa de família i per això hem vingut." "Hem vingut en aquí per primera vegada, per treure-la una mica a l'aire lliure, perquè la nena escolti una miqueta de música i nosaltres estar en un lloc habilitat per als nens." "És una alternativa a la platja..." PAU ROCA, discjòquei convidat "És una iniciativa a la qual s'ha de donar suport." El Picknic Electrònic és una iniciativa sense límit d'edat. I aquesta n'és una bona prova. JORDI VENTURA, coordinador del Piknic Electronik "El perfil és molt ampli. És un esdeveniment per a tothom, per als amants de la música electrònica però també per famílies que vulguin venir a gaudir dels inflables que hi ha per als nens." Un festival que canvia al llarg del dia. Si al migdia les famílies en són les protagonistes, a la tarda, els més joves prenen el relleu per continuar la festa fins a la nit.

Després de l’èxit de l’estiu passat, el Piknic Electronik celebra la segona temporada. Cada diumenge de l’estiu, fins al 22 de setembre, els amants de la música electrònica podran acostar-se als jardins de Joan Brossa per passar el dia acompanyats d’un ambient molt festiu i familiar. De fet, moltes famílies es desplacen fins al festival per fer un pícnic i deixar que els nens juguin amb les diverses activitats organitzades.

Des de la una del migdia fins a dos quarts de 10, el parc es va omplint de gent. Al migdia, les protagonistes són les families que van a dinar i a aprofitar les hores de sol. Més cap al tard, les famílies van deixant pas a un públic més juvenil que omple la pista de ball.

Tot i que el Piknic Electrònik és una iniciativa innovadora a Barcelona, ja fa anys que se celebra al Canadà. Els organitzadors van adoptar la idea original després de viure l’experiència a Mont-real.