Gairebé tot ja està empaquetat i preparat per marxar demà mateix cap a Madrid. Aquest any, la galeria barcelonina Estrany - de la Mota presentarà a la fira ARCO una cinquantena d'obres de 9 artistes, que inclouen vídeo i, sobretot, treballs de pintura i fotografia. Antoni Estrany, copropietari Galeria Estrany - de la Mota "Sempre hi ha un joc de presentar novetats artístiques dels artistes que ja coneixen els nostres col·leccionistes, després sempre hi ha algunes novetats." ARCO és la fira d'art més important a Espanya i aquest any celebra la 35a edició. Són quatre dies en què prop de 200 galeries nacionals i internacionals aprofiten per donar a conèixer les seves obres entre els col·leccionistes espanyols. En aquesta ocasió, hi participaran una desena de sales d'exposició barcelonines. En concret, aquesta galeria fa més de 20 anys que hi té un estand perquè, segons expliquen, els serveix per dotar de reconeixement les obres que hi exposen. Antoni Estrany, copropietari Galeria Estrany - de la Mota "No acaba de ser una rendibilitat meravellosa però el que és important és el que es deriva després del que es ven allà. El fet de vendre el que es presenta a ARCO té una repercussió durant tot l'any." La fira començarà dimecres vinent i s'allargarà fins diumenge.

La Galeria Estrany – de la Mota ja ho té gairebé tot empaquetat i preparat per marxar aquest dijous cap a Madrid. Aquest any, la sala d’exposicions barcelonina presentarà als ARCO una cinquantena d’obres de nou artistes, que inclouen vídeo i, sobretot, treballs de pintura i fotografia. Segons explica el copropietari de la galeria, Antoni Estrany, “hi ha un joc de presentar novetats artístiques dels artistes que ja coneixen els nostres col·leccionistes”.

La Galeria Estrany – de la Mota ja fa més de 20 anys que té un estand als ARCO perquè, tot i que la rendibilitat que aconsegueixen no és gaire elevada, Estrany assegura que “l’important és el que deriva després del que es ven allà“, ja que allò que es presenta a ARCO té més repercussió durant l’any.

ARCO és la fira d’art més important a Espanya i aquest any celebra la 35a edició. Són quatre dies en què prop de 200 galeries nacionals i internacionals aprofiten per donar a conèixer les seves obres entre els col·leccionistes espanyols. En aquest sentit, enguany hi participaran una desena de sales d’exposició barcelonines.