Força cares conegudes a la inauguració d'una nova sala d'espectacles amb restaurant. Es diu Bogart, però no hi ha cap fotografia de Humphrey. Es vol un joc de paraules entre Bo i Art, en al·lusió al doble vessant gastronòmic i artístic. Al capdavant del projecte hi ha un xef i maître, fill d'un empresari del càtering, Sergi Miñano, que destaca també la vocació local de l'espai. SERGI MIÑANO, gerent del Bogart "Cuina nacional, cuina catalana, art i cultura nacional... i buscant sempre donar suport i estar al voltant de tot el que passi a Barcelona referent amb la cultura." Un fragment del muntatge dels pallassos de Rhum i cia. va inaugurar l'escenari en una gala conduïda per Bruno Oro. Més tard, Ramon Mirabet hi va presentar algunes cançons del seu nou disc, que surt a finals de setmana. A la Bogart no hi haurà un espectacle fix. S'ofereix un espai, una sala amb personal per a qualsevol acte, siguin presentacions de llibres, de discos, conferències o rodes de premsa. És una sala oberta a col·laboracions previ acord econòmic. "Independentment d'aquestes possibilitats hi haurà un trio de jazz actuant-hi, de forma habitual, entre dijous i dissabte, el Bogart Ensemble. Us ho ha explicat Victor Giralt Jonama."

Força cares conegudes van assistir aquest dilluns a la inauguració d’una nova sala d’espectacles amb restaurant. Es diu Bogart, però no hi ha cap fotografia de Humphrey. Es vol un joc de paraules entre Bo i Art, en al·lusió al doble vessant gastronòmic i artístic. Al capdavant del projecte hi ha un xef i maître, fill d’un empresari del càtering, Sergi Miñano.

Cuina nacional, cuina catalana, art i cultura nacional. A la sala Bogart no hi haurà un espectacle fix. S’ofereix una sala amb personal per a qualsevol acte, ja siguin presentacions de llibres, discos, conferències o rodes de premsa. És a dir, una sala oberta a col·laboracions amb un acord econòmic previ. Independentment d’aquestes possibilitats, però, sí que hi haurà el trio de jazz Bogart Ensemble actuant-hi de manera habitual, entre dijous i dissabte.