Festival percussió

Al barri de les Corts hi sonen els tambors aquest dissabte a la tarda. S’hi celebra la vuitena edició del Retoca’Mmmm, un festival de percussió que reuneix 14 colles de tot Catalunya. Els amfitrions són els Diables de les Corts, que lideren la festa.

S’hi fan diverses cercaviles pel barri amb dos recorreguts perquè tothom pugui veure els timbalers en acció. Un itinerari anirà des de la plaça de Can Rosés fins als Jardins de Magalí. L’altra cercavila sortirà de la plaça de Comas i arribarà a la plaça de la Concòrdia. Amb motiu de la festivitat, es talla el trànsit al llarg del recorregut.

Per on passen les colles?

  • Cercavila blava: pl. Can Rosés, c. Deu i Mata, c. Galileu, c. Taquígraf Garriga, pl. Comas, c. Joan Güell, c. Europa, c. Cabestany i pl. Concòrdia.
  • Cercavila vermella: Jardins de Magalí, Jardins de Can Bruixa, trav. Corts, c. Taquígraf Martí, pl. Comas, c. Remei, c. Galileu, c. Taquígraf Garriga, c. Vilamur, c. Deu i Mata i pl. Concòrdia.

La plaça de la Concòrdia, el centre de la trobada

A banda de les cercaviles, la plaça de la Concòrdia acull exhibicions i lluïments de les colles convidades. Ja al vespre, a les 20.30 h, s’ha programat un espectacle de percussió amb els Diables de les Corts. Just després, a les 20.45 h, arrencarà la revetlla amb punxadiscos de vinils (PDs)