horari on veure barcelona eurovision party 2024

Aquesta setmana arriba la Barcelona Eurovision Party 2024, la festa eurovisiva a la qual assisteixen diversos artistes relacionats amb el món de la música i, sobretot, amb el festival d’Eurovisió. Hi actuaran cantants i grups que participaran en el certamen europeu d’enguany, però també altres noms que hi han participat d’una manera o una altra en el passat. Consulta l’horari i on veure la Barcelona Eurovision Party 2024, que es farà al Sant Jordi Club però que, en el cas que no hi puguis anar, podràs veure-la des de casa gràcies a betevé!

Horari de la Barcelona Eurovision Party 2024

El plat fort de la Barcelona Eurovision Party serà aquest dissabte, 6 d’abril, amb el gran concert al Sant Jordi Club. Començarà cap a les 20.30 h i finalitzarà una mica abans de les 23.30 h, aprox.

A banda, has de saber que aquest dijous, 4 d’abril, hi ha l’EUROfansCLUB al Safari Club, una festa amb DJ exclusiu d’Eurovisió, de 0.30 fins a les 5 h. A més, aquest divendres, 5 d’abril, tens dues cites a La Terrazza del Poble Espanyol: l’ESC Young (amb artistes d’Eurovisió Júnior i ‘Eufòria’) de 18 a 21 h i l’Euro Justice, amb cantants eurovisius del passat i de preseleccions eurovisives, així com un DJ amb música del festival, de 21 a 6 h.

On veure la “preparty” d’Eurovisió a Barcelona?

A betevé pots veure en directe la Barcelona Eurovision Party d’enguany. D’una banda, aquesta casa emetrà el gran concert de dissabte a la TDT, al web, a les xarxes socials amb l’etiqueta #BCNeurovision, a l’app i a La Xarxa+. Durant la nit i la matinada, al canal de YouTube de betevé trobarà totes les actuacions.

Però també has de saber que, un dia abans, el 5 d’abril, hi haurà un programa especial de l”Habitació 910‘, conduït per Jordi Chicletol, amb la catifa rosa i on podràs veure l’arribada dels convidats a la festa eurovisiva, amb entrevistes per saber com es preparen per a la gran cita de dissabte. Serà a partir de les 18.30 h i també ho podràs seguir a la TDT i al web.