Concurs SGAE curtmetratges confinament

Potenciar el coneixement audiovisual i la creativitat en família a través d’una activitat que també ajuda a fer més amena la situació de confinament. Aquest és l’objectiu de ‘Jo em quedo a casa… creant’, el concurs de curtmetratges convocat per la Fundació SGAE. Està dirigit a nens i joves, amb dues categories diferenciades: infantil —per a participants d’entre sis i 12 anys— i juvenil —per a adolescents d’entre 13 i 17 anys—.

Les peces han de ser creacions audiovisuals de menys de tres minuts de durada. La temàtica és lliure, però ve condicionada pel fet de realitzar-se en un context de confinament i, per tant, estar restringides al que es pot enregistrar en l’àmbit domèstic personal. De fet, tot el material ha de ser original: no es poden inserir fragments d’obres alienes, ni tan sols gravacions pròpies de les mateixes. Tampoc no poden aparèixer persones com veïns o vianants que no hagin donat el seu consentiment exprés per la gravació.

Presentació, jurat i premi

La data límit per presentar el curtmetratges és el 8 de maig. Les creacions rebudes seran valorades per un jurat format per professionals del sector audiovisual. Triarà tres obres guanyadores en cada categoria i els seus autors rebran com a premi un trofeu, una tauleta i la invitació a l’acte d’entrega dels guardons que se celebrarà a la sala Berlanga de Madrid, on es projectaran els sis curts reconeguts.