(ACN) Dagoll Dagom ha presentat aquest divendres el repartiment de la nova i última reposició de l’icònic musical ‘Mar i cel’, que tornarà el setembre al Teatre Victòria de Barcelona. Jordi Garreta, actor en sèries com ‘Cuéntame como pasó’ i ‘Moebius’, en el paper de Saïd, i Alèxia Pascual, finalista de la segona temporada d”Eufòria’ de 3Cat, en el de Blanca, encapçalaran el repartiment del nou muntatge que estarà dirigit per Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel. L’equip es completarà amb Abel García al paper de Joanot, Albert Gràcia com a Hassèn, Berta Luna farà d’Idriss i el més que clàssic Xavi Fernández repetirà al musical com a Don Carles.

La nova producció suposarà el comiat definitiu de Dagoll Dagom dels escenaris després de 50 anys de carrera. Precisament, la companyia ha anunciat la celebració d’una gala en el marc del festival Grec 2024 amb la representació de les escenes i cançons més emblemàtiques, una exposició i un catàleg commemoratiu.

20 actors i 13 músics

El nou ‘Mar i cel’ tindrà en total 20 intèrprets i una orquestra formada per 13 músics. Eloi Gómez farà el paper de Ferran i arquebisbe Ribera; Clara Renom com a mare de Saïd i Teresa; Sergio Escribano com a Malek i soldat; Candela Díaz com a Maria i dona morisca; Esteve Roig com a Osman i soldat; Cisco Cruz com a Salam, baró de Dènia i soldat; Albert Mora com a Felip II rei d’Espanya, albanès i soldat; Anna Alborch com a reina Margarida d’Àustria, Carme i dona morisca; Bittor Fernández com a Felip, duc de Lerma i caporal; Ester Aparicio com a Saïd nen i Montserrat; Carme Giner com a Rosa i dona morisca; Biel Llongueras com a Adberrahïm i Idriss II; Guillem Ripoll com a mut i pare de Saïd, i Guillem Fole com a Mohamed i soldat.