En temps dominats pel “fast food” audiovisual que ha implantat Netflix, quin és el paper d’una plataforma com Filmin? Jaume Ripoll, el seu director i cofundador, ens dóna respostes i ens explica els orígens d’aquest projecte, creat a casa nostra, que aposta pel cinema d’autor i independent.
Ripoll, que va estudiar a l’ESCAC, ens destaca ‘Common people’ de Pulp com un imprescindible, i, cinèfil com és, hi afegeix el ‘Runaway’ de Kanye West i el seu interessant clip.

I d’aquesta realitat mil·lenial, de les noves formes de socialitzar, de la multi-pantalla i les xarxes socials, parla precisament el darrer EP de Raquel Brandia, “Narcisista”. Coneixem els inicis de la jove cantant (marcats per noms com Britney Spears i Whitney Houston), que a més ens regala una versió en acústic d’un dels senzills, ‘Besándo(me) el espejo’.

Donem gas a la Màquina del Temps dedicant un mini-especial a formacions femenines dels anys 80 i 90, i comencem a descobrir alguns dels noms més pop del cartell del Primavera Sound 2020, com la reina actual del country, Kacey Musgraves.

Tot això sumant-hi les novetats de la setmana: Alicia Keys, Jonas Brothers, C.Tangana i el desenfadat nou tema de Tove Lo.

Siguis mil·lenial o no, l’’Habitació 910’ de betevé t’obre les portes al pop d’ara i el de sempre!