El duet de DJ’s i productors britànics Waze & Odyzzey, és un dels noms més importants de les darreres fornades d’artistes electrònics “Made in England”. A més, són propietaris del segell Waze & Odissey Street Tracks, darrerament escurçat a simplement Street Tracks, quelcom similar a una versió en forma de segell discogràfic de la seva filosofia com a DJ’s.
Inaugurat el 2012, inicialment el segell va funcionar com a vehicle per a editar les seves pròpies produccions, però aviat es va obrir a editar treballs d’altres artistes convertint-se en un dels labels més respectats no tan sols al Regne Unit sinó arreu del món. Artistes com Will easton, Kill Frenzy, Vonda 7 o Josef K han estat alguns dels noms en contribuir a mantenir el prestigi aconseguit per Street Tracks, que avui és protagonista de la nostra ‘Avantguarda’.

Junt amb l”Avantguarda’ de Waze & Odyssey Strteet Tracks, a ‘Actualitat’ hem realitzat una selecció de novetats discogràfiques a càrrec d’artistes com Benny Bridges, Nocturnbal Sunshine, Shanti Celeste, Lauer i Skatebard. I a ‘Clubbing’ es pot trobar la millor selecció de nits de club de Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí: