jazz i electrònica jardins tnc

La plaça de les Arts de Barcelona, al TNC, acull el Jazztrònica Fest & Market un diumenge al mes. És una nova proposta cultural que combina jazz, música electrònica, gastronomia i un mercat cultural. A més, aposta tant per artistes locals novells i futures promeses, així com artistes internacionals referents del corrent nu jazz o jazz d’avantguarda.

El festival s’ha estrenat aquest diumenge, 10 d’octubre, amb Yasiin Bey ft. Anuar Khalifi i Kaidi Tatham com a caps de cartell. Les properes trobades seran el 7 de novembre i el 5 de desembre.

L’organització de l’esdeveniment assegura que el festival està sent “un èxit” i que ha exhaurit les entrades de les primeres edicions. A més, es mostren satisfets per haver tirat endavant el projecte, que s’havia de celebrar abans, però que s’ha posposat per culpa de la pandèmia.

Un esdeveniment diürn per a tots els públics

Es tracta d’un esdeveniment per a tots els públics i pensat per passar-hi el dia. L’horari és d’11 h a 19 h i es poden comprar entrades individuals o un abonament. El festival també inclou oferta gastronòmica amb cuiners barcelonins.