Vacunació Feixa Llarga

Poca gent a la cua i cadires buides a la sala d’espera durant les primeres hores en funcionament del nou punt de vacunació sense cita al Centre Comercial de Glòries. Aquest dissabte, alguns dels assistents treballen entre setmana i han trobat molt útil que alguns punts habilitats a la ciutat, funcionin avui. Altres, en canvi, han patit coronavirus en els últims mesos i han hagut d’esperar el temps reglamentari per poder rebre el vaccí. Tot i la possibilitat d’accedir a algunes discoteques de la ciutat si s’està vacunat, pocs joves consideren que aquest sigui el motiu principal a l’hora de decidir finalment vacunar-se.

Tots els dissabtes d’octubre de 12h a 20h

La vacunació segueix avançant i, per tal de no saturar els Centres d’Atenció Primària, Salut obre altres punts per augmentar el nombre de vacunats. Després que el Centre Comercial Diagonal Mar engegués un punt de vacunació sense cita el passat 2 d’octubre, aquest dissabte, el Centre Comercial Glòries s’afegeix a la llista d’equipaments que ofereix la possibilitat de rebre el vaccí. L’horari del punt és de 12h a 20h i estarà operatiu tots els dissabtes d’octubre. S’hi poden adreçar persones majors de 12 anys, tenint en compte que dels 12 als 15 hauran d’anar acompanyats del/la tutor/a legal i acreditar-ho.

Se suma a la campanya per acostar la vacunació a tothom

Salut segueix apostant per acostar la campanya de vacunació a tota la població, i per això busca facilitats perquè els usuaris tinguin el vaccí el més accessible. Aquest mes d’octubre, s’han habilitat punts de vacunació sense cita prèvia a diferents centres comercials de la ciutat per aprofitar que són espais d’oci concorreguts i poden ajudar a augmentar la xifra de vacunats amb pauta completa.