Exterior dels Cinemes Aribau

(ACN) El Grup Balañá tancarà temporalment els cinemes Aribau i els Gran Sarrià a partir de l’1 de febrer. De fet, en aquests dos cinemes només es poden comprar actualment entrades fins diumenge, 31 de gener. El grup mantindrà oberts la resta de cines de dimecres a diumenge: els Arenas, Balmes, Bosque i Glòries.

L’empresa d’espectacles ha explicat en un comunicat que els motius del tancament són la prolongació de les restriccions degut a la pandèmia de la covid-19, la situació actual del sector i la retirada d’estrenes de pel·lícules previstes per les properes setmanes. Balañá se suma així a diverses cadenes que han anunciat tancaments temporals com Yelmo, Ocine i Cinesa.

El Grup Balañá assenyala que per garantir una àmplia oferta de pel·lícules, a partir d’aquest divendres 29 i conjuntament amb les estrenes previstes, es projectaran grans títols cinematogràfics englobats en tres cicles. En el primer es projectaran pel·lícules oscartitzades com ‘La lista de Schindler’, ‘Gladiator’, ‘Parásitos’, ‘La ciudad de las estrellas’, ‘Joker’, ‘Bohemian Rhapsody’ o ‘El golpe’, amb Robert Redford i Paul Newman.

En el segon, pensat per un públic de totes les edats, hi haurà clàssics dels anys 80 i 90 com ‘E.T.’, ‘Els Goonies’, ‘Jurassic Park’, ‘La princesa prometida’, ‘Gremlins’ o ‘Batman’.

I, finalment en el tercer, es trobaran les millors pel·lícules del director Chistopher Nolan amb títols com ‘Origen’, ‘El caballero oscuro’ o ‘Interstellar’.

Degoteig de tancaments

L’última cadena que va anunciar un tancament temporal de portes va ser aquest dimecres els Yelmo, que a Catalunya té els Comèdia, l’Icària, el Baricentro, els Premium Castelldefels, els Premium Sant Cugat, Abrera i el Parc Central de Tarragona. Mantindrà oberts els de Madrid i Las Palmas de Gran Canaria.

La cadena Ocine també ha afegit dos nous cinemes als que ja tenia tancats: Tudela i Mendibil d’Irún. A Catalunya, Ocine manté oberts els centre de les Gavarres de Tarragona, Girona, Granollers i Màgic de Badalona, mentre que ha tancat els de Platja d’Aro, Blanes, Arenys, Sant Celoni, El Vendrell, Vila-seca i Roquetes.