‘Cinema a Granel’ és la nova proposta de ràdio de betevé que complementa l’extensa oferta de cinema del mitjà. El nou format, conduït per Roger Granel, s’emet cada dijous a les 22 h, i es pot seguir a la ràdio i al web, en directe i a la carta.

‘Cinema a Granel’ repassarà cada setmana les notícies, estrenes i esdeveniments cinematogràfics més destacats de Barcelona. Com no pot ser d’una altra manera, amb la col·laboració dels especialistes en cinema de betevé, ‘La cartellera‘, i amb tota la informació de les pel·lícules que emetrem a la televisió cada setmana, com sempre, sense interrupcions publicitàries.

El format, de 30 minuts de durada, inclourà també una agenda sobre activitats audiovisuals (festivals, cicles, conferències…).

Roger Granel és llicenciat en comunicació audiovisual i fundador de Produccions La Llacuna, en què ha realitzat diversos projectes documentals sobre la història del barri i també alguns documentals internacionals. Ha format part dels equips informatius de diverses ràdios i televisions locals, i és professor del cicle superior de Producció Audiovisual al Centre Villar de Gràcia.