entrades gratis sagrada família festes santa eulàlia 2023

Per segon any consecutiu, la Sagrada Família sorteja entrades gratis per visitar de franc la basílica, coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia 2023 a Barcelona. Hi haurà dues jornades de portes obertes: seran el dissabte 11 de febrer i el diumenge dia 12. L’horari per visitar gratis el temple serà, tots dos dies, entre les 15 i les 18 h.

Com aconseguir entrades gratis a la Sagrada Família?

En total, se sortejaran 9.000 tiquets. Com es poden aconseguir? El termini per fer la inscripció per poder optar-hi va començar el 30 de gener i tens temps fins al 6 de febrer a les 10 h.

Serà aquest 6 de febrer, quan es farà el sorteig per repartir les entrades. Totes les persones interessades podran inscriure’s al sorteig a través d’un formulari disponible a la pàgina web de la Sagrada Família i a les seves xarxes socials.

Portes obertes per Santa Eulàlia 2023

Aquest és el segon any que la Sagrada Família fa jornades de portes obertes coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia. El 2022 es van sortejar 6.000 entrades. Aquest any els responsables de la basílica han decidit augmentar la xifra fins a 9.000, després de la “bona rebuda” de l’edició de l’any passat.

Al setembre, també es tornarà a fer la tradicional jornada de portes obertes per les Festes de la Mercè 2023.