Aquest joc que tothom coneix és el punt de partida d'un viatge als diferents mons interiors on ens evadim quan les coses no ens van del tot bé. L'espectacle està inspirat en l'obra de l'escriptor i il·lustrador taiwanès Jimmy Liao. CLAUDIA MORESO, directora "M'he basat en un dels llibres que es diu 'Esconder-se en un rincón del mundo' i parla d'això, d'aquests mons que a vegades ens inventem quan la situació, quan la realitat és molt dura i necessitem evadir-nos d'alguna manera." Els personatges es mouen en mons estranys, plens de colors i fantasia, i en algun cas fan realitat somnis que formen part de l'imaginari de qualsevol nen, com per exemple volar o ballar entre els núvols. La companyia Nats Nus té una llarga trajectòria en la creació d'espectacles de dansa per a tots els públics i en projectes educatius. En aquest muntatge el procés de creació ha estat compartit amb alumnes de quatre centres de primària de Gràcia i Marina. L'aportació que hi han fet ha estat decisiva. CLAUDIA MORESO, directora "Quan a ells els hi vam proposar que dibuixessin una porta i darrere d'aquesta porta el seu món personal, aquí van començar a sorgir coses que es veuen a l'espectacle, el món de les llaminadures, el menjar i els dolços, el futbol, els llibres, els robots..." El resultat de l'experiència és un muntatge molt visual i ple de poesia que convida grans i petits a buscar-se un refugi particular.

El muntatge s’inspira en el treball de l’escriptor i il·lustrador taiwanès Jimmy Liao i parla dels mons que inventen els infants per amagar-se quan volen evadir-se de una realitat que no els agrada.  Els quatre ballarins que protagonitzen l’espectacle es mouen en paisatges estranys, plens de colors i imaginació.

La idea original és de Claudia Moreso, directora de la companyia de dansa Nats Nus. En el procés de creació, però, també hi han col·laborat els alumnes de quatre centres de primària de la ciutat. Les escoles públiques que hi han participat són Pau Casals-Gràcia, Sagrada Família, Bàrkeno i Lluís Vives.

La companyia Nats Nus té una dilatada trajectòria en la creació d’espectacles de dansa contemporània per a tots els públics amb la voluntat d’apropar aquest art als més petits. La companyia ha estat premiada amb diferents guardons, entre els quals hi ha el Premi Ciutat de Barcelona el 2009.