El Consell de la Joventut de Barcelona organitza, per tercer any consecutiu, aquest concurs de bandes joves que pretén donar impuls als nous talents emergents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu que els serveixi per a conèixer-les.

En aquesta edició han estat 30 bandes musicals barcelonines les seleccionades per participar en aquesta fase prèvia de sis concerts, que es realitzaran a diferents equipaments juvenils o culturals de la ciutat i que seran enregistraran i emesos a través del canal d’Internet de Boca Ràdio. La primera fase s’ha celebrat aquest dissabte, 6 d’abril, al Casal de Joves del Coll al districte de Gràcia amb l’actuació de Europe Funky Buddhas, Exodo 41, InTheSense, Reach i Stress.

En total es seleccionaran sis bandes finalistes que disposaran d’un vídeo maquetat de la seva actuació i tocaran en un concert final el 15 de juny a l’Espai Jove Les Basses. Els guanyadors obtindran com a premi 600 euros a escollir entre l’enregistrament d’una maqueta i edició d’aquesta amb el suport de la discogràfica Petit Indie, un tiquet per comprar material musical en una botiga Art Guinardó o una formació, a definir segons els interessos del grup.

El primer concert de semifinalistes va tenir lloc dissabte al Casal de Joves del Coll. Els següents es faran un a cada equipament juvenil dels que participen en l’organització del festival. Tots són enregistrats i s’emetran pel canal a Internet de Boca Ràdio.