El programa del Sónar 2016 (16, 17 i 18 de juny) disposarà de més de 150 actuacions i aquest dilluns se n’han conegut alguns dels noms que formaran part del festival. En destaca Jean-Michel Jarre, músic i compositor francès, llegenda de l’electrònica popular i pioner en la utilització dels sintetitzadors en el seu debut amb l’àlbum ‘Oxygene’. Jarre ha escollit el Sónar Barcelona per al retorn als escenaris el 17 de juny. Estrenarà a escala mundial el nou treball i també interpretarà cançons dels dos darrers discos. L’artista ha declarat que està molt content de participar en el festival barceloní: “Per mi, el Sónar s’ha convertit en tot el que un festival modern ha d’aspirar a ser, i és per això que vaig escollir-lo per al meu retorn als escenaris.

James Blake, Flume, Roots Manuva i Kelela són altres noms que s’han conegut avui del cartell del Sónar 2016, així com les actuacions dels DJ Four Tet, divendres, i Laurent Garnier, dissabte. Tots dos actuaran a l’escenari SonarCar, del Sónar de Nit, ubicació que l’organització del festival ha decidit redissenyar per tal que pugui acollir xous de set hores de durada.

Byetone, Alva Noto i Cyclo (Carsten Nicolai + Ryoji Ikeda), actuaran en el Sónar en el marc del seu 20è aniversari i ho faran amb un espectacle especial durant la tarda del dissabte. Alguns dels artistes emergents que participaran en la nova edició del festival seran Bob Moses, Howling, Mano Le Tough, Red Axes, Ivy Lab i Troyboi. També hi han confirmat l’assistència Boys Noize, John Talabot, Jackmaster, The Martinez Brothers, Jamie Woon i Stormzy, a banda de New Order, Anohni: Antony and the Johnsons + Oneohtrix Point Never + Hudson Mohawke, Skepta, John Grant, Kode9 i Matias Aguayo, que ja s’havia fet públic que hi serien.