Són uns espectadors privilegiats d'aquesta funció. I tan privilegiats, perquè seran els jutges que hauran d'emetre veredicte sobre el cas. Una oportunitat única per veure una obra de teatre des de dalt de l'escenari. "Per l'experiència de poder pujar i veure una mica el teatre des d'una altra banda, no només com a públic sinó també des de dalt." "Sóc només una persona que veu teatre, que no en fa. Era una oportunitat de poder participar-hi." D'entre els actors professionals, Jordi Coromina encarna a Sir Wilfrid, un advocat tocat de salut a qui encarreguen la defensa de Leonard Vole, acusat d'assassinat. L'interès pel cas, però, creix en fer acte de presència Empar Lòpez a la pell de la misteriosa esposa de Vole amb tota l'essència dels 50. EMPAR LÒPEZ, actriu i directora artística del Teatre del Raval "Després de l'èxit que va tenir aquí Doce hombres sin piedad, que va ser també en blanc i negre hem bolgut repetir l'experiència. Un crític ha dit que només li faltaven les crispetes per semblar que estava veient una pel·lícula." I llavors sí, és hora que els vuit seleccionats del públic pugin a l'escenari. JORDI COROMINA, actor "Tenim molt apamat tot l'argument, on va a parar tot plegat i fins i tot és divertit. M'ho miro des del meu punt de vista. M'agrada que siguin allà, que puguin reaccionar, que vegin com treballem." La proposta ha cridat l'atenció del públic barceloní. Des que Testimoni de Càrrec es va estrenar el 18 de desembre no hi ha hagut ni un sol dia que no hagin omplert el teatre. I de fet, la funció s'ha prorrogat fins a finals de febrer. Us ho ha explicat Adrià Calvo des del Teatre del Raval.

Els seleccionats s’han inscrit prèviament a través d’un correu electrònic

i arriben al teatre una hora abans per vestir-se com els membres d’un jurat dels anys 50. Gaudeixen de la funció des de l’escenari contemplant com es desenvolupa el judici fins haver d’emetre el veredicte. La proposta ha cridat tant l’atenció que ja hi ha una llista d’espera de més de 200 persones.

Pepa Calvo és la directora d’aquesta adaptació al Teatre del Raval de la pel·lícula ‘Testimoni de càrrec’, de 1957. Tota l’essència del cinema arriba a l’escenari amb els actors vestits en tons grisos, com si d’una pel·lícula en blanc i negre es tractés. “Un crític ha dit que només li faltaven les crispetes per semblar que estava veient una pel·lícula”, explica Empar López, actriu i directora artística del teatre.

La proposta ha cridat l’atenció del públic barceloní. Des que ‘Testimoni de Càrrec’ es va estrenar el 18 de desembre, no hi ha hagut ni un sol dia que no s’hagi omplert el teatre. La funció ja s’ha prorrogat fins a finals de febrer amb la possibilitat d’allargar encara més les funcions si el teatre segueix omplint-se.