Des de cartells explícits com aquest, crític amb les forces de seguretat, fins a obres més al·legòriques, com la proposta de Sergio Mora. 'No penso callar' aplega les il·lustracions d'una trentena d'artistes catalans que reflexionen sobre la llibertat d'expressió. Amnistia Internacional alerta que és un dels drets humans que es vulnera de manera creixent arreu del món. ADRIANA RIBAS, coordindora d'Amnistia Internacional a Catalunya "Esperem que la gent vegi una part del treball que fem de denúncia de sensiblitizació, l'art és una forma de transformació de valors, pot deixar emprenta en el record de les persones." Un exemple de la relació estreta d'Amnistia Interniconal amb el món de l'art, al llarg dels seus 54 anys d'història, és el mural que s'ha instal·lat a l'entrada de l'exposició. Personalitats internacionals com Picasso, Miró, Teruhiko Yumura o Stuart Franklin han col·laborat amb l'entitat. Els dissenyadors i il·lustradors que participen en la mostra se sumen a la gran família d'artistes solidaris amb els drets humans.

“No penso callar” aplega les il·lustracions d’una trentena d’artistes catalans com Álex Gordo, Elio Salichs o Txell Miras, que reflexionen sobre la llibertat d’expressió. Amnistia Internacional alerta que és un dels drets humans que es vulnera de manera creixent arreu del món. La mostra ja es va exhibir el desembre passat a la Fundació Tàpies.

Des d’Amnistia Interncional reivindiquen el paper de l’art com a eina de transmissió i transformació de valors. Segons la coordindora d’Amnistia Internacional a Catalunya, Adriana Ribas, una imatge icònica pot deixar una empremta en les persones.

Al llarg dels 54 anys d’història de l’entitat personalitats internacionals com Picasso, Miró, Teruhiko Yumura o Stuart Franklin hi han col·laborat. Una prova és el mural que s’ha instal·lat a l’entrada de la sala Artte amb alguns dels cartells més emblemàtics.