Queden menys de dues setmanes perquè arribi el Carnaval i ja han transcendit alguns detalls de com serà la festa a Barcelona. La reina Belluga es convertirà en la protagonista de la festa. Des d’El Born Centre Cultural es proclamarà el nou regnat, que deixarà en un segon pla el rei Carnestoltes. L’Arribo de la reina també serà sonat perquè el farà en tirolina des del barri de la Ribera, el proper dijous, 4 de febrer, a les 18 h.

Des que es va recuperar fa quatre anys, una altra de les activitats principals del Carnaval a Barcelona és la Taronjada, que enguany se celebra diumenge, 7 de febrer, com sempre a la plaça Comercial del Born. Just després es posarà el punt final a la festa amb una flaixmob de la cançó ‘Shake it off’, de Taylor SwiftEl vídeo de la coreografia ja està disponible a la xarxa perquè tots aquells que hi vulguin participar vagin ambientant-se i assajant els moviments.

Tota la programació del Carnaval 2016 ja es troba disponible. Abans de la Taronjada de diumenge, el dia més festiu serà dissabte, 6 de febrer, en què una trentena de rues populars desfilaran pels carrers de la ciutat.