Primer dia de Festes de Gràcia i primeres cues per veure els carrers guarnits. Molts visitants han volgut aprofitar la jornada festiva del 15 d’agost per admirar les decoracions dels 24 carrers participants al concurs de guarnimentsEn alguns carrers hi ha hagut esperes de fins a 20 minuts, però en general, els visitants coincideixen que hi ha menys gent que anys anteriors. Apunten al fet que el començament de la celebració ha caigut en un pont.

Alguns dels carrers amb més visitants aquest dijous han estat el del Progrés, que recrea el món màgic de Harry Potter, i el de Mozart, ambientat en una biblioteca. Hi ha hagut fins a 20 minuts d’espera. Tot i això, el trànsit de gent ha estat fluid i, un cop a dins, s’ha pogut gaudir dels guarniments amb tranquil·litat i fer fotografies. “Depèn molt del carrer on vagis, n’hi ha de molt congestionats i d’altres per on es pot passar bé”, apunta una visitant.

Enguany s’ha tornat a repetir la fórmula dels carrers d’un únic sentit de circulació per evitar col·lapses. Això i la col·laboració dels visitants han ajudat a fer gaudir a tothom de la festa.