vicco ginesta zoo chanel abraham mateo merce 2023
imatge: Ajuntament Barcelona

Els catalans La Pegatina i Els Catarres actuaran aquest dissabte en els concerts de la Mercè 2022 a Barcelona. Són dos dels caps de cartell de la Festa Major de la ciutat, però no són els únics. Els seguidors de Delafé y las Flores Azules, Samantha i Nerea Rodríguez també podran gaudir de les seves lletres als escenaris de la Mercè 2022. A betevé et volem facilitar l’arribada als espectacles, per això et detallem on serà el concert de La Pegatina, Els Catarres, Delafé y las Flores Azules, Samantha o Nerea Rodríguez per la Mercè 2022.

Si vols saber on actuen La Oreja de Van Gogh, Alizzz, 31FAM i David Ros, consulta-ho aquí.

Concert de La Pegatina a l’avinguda de la Reina Maria Cristina

Els catalans La Pegatina actuaran aquest dissabte, 24 de setembre, a l’escenari d’Europa FM, situat a l’avinguda de la reina Maria Cristina. L’espectacle arrencarà a l’1.15 h i servirà al grup per presentar les cançons del disc ‘Hacia otra parte’ i per fer un repàs als grans èxits dels creadors de temes com ‘Mari Carmen’ o ‘Lloverá yo veré’

Els Catarres, a l’escenari Mediterràniament

‘Diamants’ és l’últim disc d’Els Catarres, que actuaran aquest dissabte a partir de les 23.30 a l’escenari Mediterràniament, de la platja del Bogatell. Després d’exhaurir les entrades per al concert del grup català del 22 d’abril, els fans podran gaudir de temes com ‘La ferida’ o ‘T’odio’.

Concert de Delafé y las Flores Azules a la platja del Bogatell

Delafé y las Flores azules celebra vint anys sobre els escenaris amb un concert a les Festes de la Mercè 2022. El grup barceloní pujarà a l’escenari de la platja del Bogatell aquest dissabte a partir de la 1.30 h. Al repertori no hi faltaran els seus grans èxits i el tema ‘Aquí i ahora’ , una nova cançó de la banda, que després d’un temps separats, parla precisament d’un retrobament després d’anys de distància i de l’amistat.

Concert de Samantha i Nerea Rodríguez a la Mercè 2022

Els concerts de Samantha i Nerea Rodríguez estan inclosos dins de les propostes musicals d’Europa FM. Les artistes actuaran a l’escenari de l’avinguda de la Reina Maria Cristina aquest dissabte a partir de les 20 h.