concerts merce 2023

Barcelona s’omplirà de música per les Festes de la Mercè 2022. Entre les actuacions més esperades d’aquest divendres hi ha el concert de La Oreja de Van Gogh, Alizzz, 31FAM i David Ros. Després de dos anys de pandèmia, enguany no caldrà reservar entrada per veure els espectacles de la festa major de la ciutat. Si no et vols perdre cap actuació, a continuació et detallem on és el concert de La Oreja de Van Gogh, Alizzz, 31FAM i David Ros per la Mercè 2022.

Concert de La Oreja de Van Gogh a l’avinguda de la reina Maria Cristina

La Oreja de Van Gogh actuarà aquest divendres a partir de les 23.30 h a l’escenari Cadena 100 de l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Els de San Sebastià presentaran les cançons del seu últim disc ‘Un susurro en la tormenta’. Al repertori no hi faltarà el tema ‘Sirenas’, que explica una conversa entre una mare i la seva filla sobre un assassinat de la banda terrorista ETA.

La platja del Bogatell, escenari del concert d’Alizzz

No et vols perdre el concert d’Alizzz a les Festes de la Mercè? El músic i compositor barceloní portarà a l’escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell els ritmes de ‘Tiene que haber algo más’, el seu darrer àlbum d’estudi. L’espectacle arrencarà a les 23.30 h.

concert alizzz mercè 2022
imatge: @alizzz

31FAM, en concert a les Festes de la Mercè 2022

La platja del Bogatell serà l’escenari del concert de 31FAM a les Festes de la Mercè 2022. El grup català de trap, reggaeton, dancehall i R&B farà un repàs dels temes de ‘Jet lag’, l’últim treball de la banda. No t’ho perdis aquest divendres a partir de les 21.30 h a l’escenari Mediterràniament.

Concert de David Ros a l’escenari Cadena 100

El concert de David Ros és un altre dels indispensables de la Mercè 2022. Els seguidors de l’artista podran gaudir de les cançons d”Ara’, el primer disc del cantant, aquest divendres a partir de les 21.30 h. L’actuació es farà a l’escenari Cadena 100 de l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

A betevé pots consultar tota la resta de concerts de la Mercè 2022.

concert david Ros mercè 2022
imatge: davidros.es